Badania hormonalne a ostatnia miesiączka

Ostatnia miesiączka 8,9 listopad małe plamienie od 10listopada miesiaczka trzy dniowa badania robione w 8 dc Prolaktyna : 24,41ng/ml Estriadol: 134,90pmol/l gdzie w fazach Folikularnej zakres 45,4-854,faza owulacji: 151-1461,lutealna:81,9-1251 FSH: 6,02mlU/ml gdzie Folikularna:3,5-12,5, owulacji:47-21,5,lutealna:1,7-7,7 PO PRZEKWITANIU 25,8-134,8 LH 13,79mlU/ml FOLI:2,4-12,6, OWU:14-95,6 lutealna 1-11,4 po przekw. 7,7-58,5
KOBIETA, 22 LAT ponad rok temu

Czy wszystkie kobiety mogą być poddawane HTZ?

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy