Zapytaj lekarza

7 3 6 , 4 7 5

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Badania hormonalne a planowanie ciąży

Chce zajść w ciąże. Niestety cały czas się nam nie udaje. W lipcu 2012r poroniłam. Od tamtej pory nic. Gin powiedział, że jeśli nie zajdę do 06 to zleci mi badania. Zrobiłam juz je sama prywatnie. . wynik. norma Tsh 1,716. 0,550 - 4,780 FT3 3,32 2,30 - 4,20 FT4 1,01. 0.89 - 1,76 PROG. 7,77. 3,34 - 24.56 PROL. 21,46. 2.8 - 29.3 PROL PO OBC. 136.23. ESTRADIOL. 86,80. 63.9 - 356.7 TEST. 44,0. 14 - 76 FSH 5,10. 2.5 - 10.2 LH. 3.89. 1.9 - 12.5 morf. W NORMIE. Co jeszcze zrobić?
KOBIETA, 25 LAT ponad rok temu

Krwawienie i ból w ciąży

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy