Zapytaj lekarza

7 4 2 , 7 2 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Co oznaczają takie wyniki badań krwi 29-letniego mężczyzny?

Mam 29 i dzisiaj miałem badanie krwi. Mam takie wyniki ponad norme: RBC 5.74 norma 4.5-5.5 Cholesterol 243 norma 120-200 Hdl 74.5 norma 35-70 Ldl 156.5 norma <135 Trójglicerydy 58 60-200 Kineza kreatyninowa 197 norma 25-125 Czy powinienem się tym martwić? Stosuje święte optymalna od dwóch lat. Waga 80kg wzrost 175. Regularnie ćwiczę na siłowni.
MĘŻCZYZNA, 30 LAT ponad rok temu

Badania krwi - glukoza

Badanie glukozy we krwi jest bardzo ważne. Glukoza jest węglowodanem należącym do cukrów prostych i podstawowym związkiem energetycznym w naszym organizmie. Jej niedobór i nadmiar są szkodliwe dla naszego zdrowia. Sprawdź czy twoje wyniki są prawidłowe.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy