Zapytaj lekarza

7 4 0 , 6 3 3

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki badania krwi u 55-latki, która przytyła

Dzień dobry, Mam 55 lat. Odebrałam moje badanie krwi, z którego wynika: glukoza-98 (norma 75-115) cholesterol 296 (norma 130-200) HDL 73 (norma 35-60) LDL 199 (norma 55-135) trójglicerydy 119 (norma 50-150) W związku z tym mam pytanie czy są to wyniki fatalne? Co muszę zrobić by je poprawić. W ostatnim czasie bardzo przytyłam.
KOBIETA, 56 LAT ponad rok temu

Badania krwi - leukocyty

Leukocyty to krwinki białe ? są bezbarwne i jest ich znacznie mniej niż krwinek czerwonych w naszym organizmie. Jednak są bardzo ważne dla naszego zdrowia, ponieważ pełnią funkcję głównie odpornościowe. Więcej szczegółów na temat krwinek białych wyjawia nam lek. Łukasz Kowalski.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy