Zapytaj lekarza

7 3 6 , 5 9 4

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Co znaczą wyniki niedoczynności tarczycy?

Witam, mam 28 lat leczę się na niedoczynność tarczycy moje wyniki TSH 1,93 (034-4,94), FT3 3,57 (2,5-3,9), FT4 0,78 (0,61-1,12). Mimo że wyniki mam w normie to nadal mam nieregularne miesiączki, suche włosy i skórę, chwiejność nastroju itp. Kiedy nie mam miesiączki to tyję mimo braku zmiany nawyków żywieniowych. Nie mam policystycznych jajników. Jakie badania mam jeszcze wykonać? Jakie hormony zbadać?
KOBIETA, 28 LAT ponad rok temu

Nieregularne miesiączki

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy