Co zrobić z krostą na udzie?

Mialam kiedys wieksza kroste na udzie. Nie swedziala ,nie bolala. Po jakims czasie zrobila sie brazowa wyglada jak pieprzyk tak jagby pod skora taka mala czerwono-brazowa kuleczka. Nie boli ,nie rosnie . Cos trzeba z tym zrobic ? czy raczej to niegrozne ?
KOBIETA, 40 LAT ponad rok temu

Jedzenie może zwiększać ryzyko alergii! Zobacz, na co uważać

Dietetyk kliniczny Iwona Wierzbicka mówi o tym, jakie produkty spożywcze mogą wywoływać alergie. Ryzykowne mogą być: jaja, kolorowe barwniki spożywcze i produkty paczkowane zawierające glutaminian sodu wywołujący reakcje alergiczne. Oprócz tego warzywa takie, jak bakłażany, papryka, pomidory czy ziemniaki przyczyniają się do rozszczelnienia jelita, co może wywołać róznego rodzaju alergie.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty