Zapytaj lekarza

7 4 0 , 0 9 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Morfologia 24-latki po porodzie

Morfologia krwi proszę o weryfikację LYM7.6 (3.5- l10.0) MON 3.9 (DO 10.0) NEU55.2 (45.0-75.0)BAS 0.3 (0.0- 2.0)EOS 2.9 (0.0-5.0)LYM2.86 (1.00-5.00)MON0.30 (do 0.80)NEU 4.19 (1.20-6.00) BAS 0.02 (0.00-0.20)EOS 0.2 (0.0-0.4) RBC [M4.70 [+] (4.00-5.40) HGB 10.0 (6.9-10.3) HCT 47.8(36.0-50.0) MCV[fl] 84 (80-100) MCH1.76 (1.64-2.30) MCHC20.9 (19.6-23.0) RDW-CV 12.4 (11.0-16.0) PLT 278(150-440) PDW16.0 (9.0-17.0) MPV9.3 (7.0-12.0) PCT0.3 (0.2-0.3) JESTEM 7MIES. Po porodzie nadcz. Tarczycy
KOBIETA, 24 LAT ponad rok temu

Co o naszym zdrowiu mówi żywa kropla krwi? [Specjalista radzi]

Krew może wiele powiedzieć o naszym zdrowiu, a jeszcze więcej świeżo pobrana, która natychmiast trafia pod mikroskop. Pozwala nam to określić, czy organizm jest zakwaszony, ma odpowiedni poziom wolnych rodników, nie jest obciążony toksynami, pasożytami czy grzybami.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy