Zapytaj lekarza

7 3 7 , 1 1 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Na co wskazują takie wyniki badań u 40-latki?

Zrobilam badanie Estradiol :faza folikularna12.5-166,szczyt owulacyjny85.8-498,faza lutealna43.8-211,po menopauzie(bez HZT)5.0-54.7,ciaza (1trymestr):215-4300 FSH:fazafolikularna3.5-12.5,szczyt owulacji4.7-21.5,faza lutealna1.7-7.7,po menopauzie 25.8-134.8
KOBIETA, 40 LAT ponad rok temu

Czy w ciąży należy jeść za dwoje?

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy