Zapytaj lekarza

7 3 6 , 9 8 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Niedoczynność tarczycy u 11-latka a wyniki badań

Witam.Syn w lipcu kończy 11 lat.Ma niedoczynność tarczycy.Badania kontrolne(morfologia i tsh).Wizyta u lekarza zamówiona,jednak jako matka,jestem niecierpliwa.Tsh 1,484 wart.ref.(03-4.0).Wytłuszczone wyniki z morfologii to: krwinki czerwone 5,31 norma ref.(4-5.2),MCH 27,6,norma ref.(28-34),RDW 11,3,wart ref.(11,5-14).Proszę o interpretacje.Z góry dziękuję,nadmienię,że przy pobieraniu krwi dziecko było lekko przeziębione.
KOBIETA, 32 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy