Zapytaj lekarza

7 4 2 , 3 4 0

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Niepoprawne wyniki morfologii

Witam mam pytanie odnośnie wyników mojej morfologii które nie są najlepsze aczkolwiek zostawiam je państwu do oceny zamieszczę tutaj wyniki które nie są poprawne hemoglobina 13,5 norma 14-18 erytrocyty 6,32 4,20-6 MCV 69 80-99 MCH 21,4 27-35 MCHC 31 32-37 RDW CV 16,3 11,6-14,8 PDW 17,8 9-17 Proszę o opinię i poradę jak szybko mogę przywrócić powyższe parametry do normy ponieważ jestem na ostatnim etapie postępowania kwalifikacyjnego do formacji mundurowej i nie chce odpaść?
MĘŻCZYZNA, 20 LAT ponad rok temu

Co o naszym zdrowiu mówi żywa kropla krwi? [Specjalista radzi]

Krew może wiele powiedzieć o naszym zdrowiu, a jeszcze więcej świeżo pobrana, która natychmiast trafia pod mikroskop. Pozwala nam to określić, czy organizm jest zakwaszony, ma odpowiedni poziom wolnych rodników, nie jest obciążony toksynami, pasożytami czy grzybami.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy