Zapytaj lekarza

7 4 2 , 2 3 4

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Normy w parametrach TSH i FT3 u 37-letniej kobiety

Witam! Proszę o interpretcje wynikow badan: (Kobieta 37 lat) TSH - IIIgeneracji: 4,323 (norma: 0,4-4,00), FT3: 3,18 (norma: 2,6-5,4), FT4: 1,37 (norma: 0,7-1,6).
KOBIETA, 38 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy