Zapytaj lekarza

7 4 0 , 6 8 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Ocieranie penisem o wargi sromowe i gęsty śluz a ryzyko ciąży

Witam! jestem młoda dziewczyna, ostatnio podczas dni płodnych, chłopak pocieral penisem o moje wargi sromowe, nie miał wytrysku, nie wsunął penisa ani palcy do środka, po prostu przez chwilę pocieral penisem moje wargi sromowe, mój śluz jest przezroczysty i gesty, czy jest możliwosc że jestem w ciąży?
KOBIETA, 23 LAT ponad rok temu

Jak wykonać test ciążowy?

Lek. Jacek Ławnicki
82 poziom zaufania

Witam!
W opisanej sytuacji istnieje znikome ryzyko ciąży. W razie wątpliwości proszę wykonać test ciążowy po 14 dniach od potencjalnie ryzykownego zachowania.

Absolwent Uniwersytetu Medycznego w Lublinie, stażysta w Samodzielnym Publicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Lublinie
0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy