Zapytaj lekarza

7 4 2 , 4 0 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Ryzyko zajścia w ciążę a stosowanie Microgynonu

Chlopak dotykał swojego czlonka(wytrysku nie bylo, mogl byc ten plyn) po kilku min dotknal mojego odbytu, chwilunie. po powrocie do domu, pol h po tej sytuacji myłam się od odbytu w strone pochwy. boje się ze przenioslam tp. byl to 20 dzien od calkowitego odstawienia MIcrogynonu 21. przez ok tydzien utrzymywał się lepki śluz, rozciagliwy. dopiero dzień po tej sytuacji ustapil.
KOBIETA, 24 LAT ponad rok temu

Antykoncepcja a PMS

Burza hormonów, napięcie przedmiesiączkowe, nerwy i drażliwość - czyli PMS. Czy tabletki antykoncepcyjne pomagają załagodzić objawy zespołu napięcia przedmiesiączkowego? Odpowiada lekarz ginekolog ? Katarzyna Pietuch.

Lek. Izabela Ławnicka
82 poziom zaufania

Witam! Zamieszczony przez Panią opis zdecydowanie wyklucza możliwość ciąży. Nie powinna mieć Pani zatem powodów do niepokoju.

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy