Zapytaj lekarza

7 4 2 , 9 5 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wynik badań hormonalnych 20-latki do analizy

proszę o odczyt: TSH 2.350 ulU/ml FHS 5.91 LH 6.55 testosteron 0.026 ng/ml prolaktyna 15.04 ng/ml - 3d.c. estradiol 34.98 pg/ml 12d.c progesteron 0,61ng/ml 22d.c. Normy: TSH 0.230-4.500 FSH Folik. 3.00-12.00; owulacja 7.00-25.00; lutealna 2.00-11.00 LH Folik. 2.00-20.00; owulacja 25.00-95.00 lutealna 2.00-12.00 testosteron 0.200-1.000 prolaktyna 6.00-30.00 estradiol folik. 10.00-90.00; owulacja 100.00-500.00; lutealna 50.00-240.00 progesteron folik 0,2-1,5; owulacyjna 0.8-3,0; lutealna 1,7-27
KOBIETA, 20 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy