Zapytaj lekarza

7 4 2 , 4 4 0

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki badań hormonalnych u 26-letniej kobiety

Progesteron 22,51ng/ml; ! prolaktyna 36,72 ng/ml (N: 4,79-23,30) testosteron 23,26 ng/ml (N:8,4-48,1) estradiol - 67,28pg/ml TSH: 2,820 ulU/ml (N: 0,270-4,2) FT3: 2,54 pg/ml (N: 2,04-4,4) FT4: 1,25 ng/dl (N: 0,93-1,71) !!anty-TPO: 8,76 IU/ml (0,00-34) !! anty-TG 12,52 IU/ml (0,00 - 115,00) I na koniec prolaktyna po metoclopramidzie po 1h: prolaktyna na czczo: 21,85 ng/ml (N: 4,79 - 23,30) !!!prolaktyna po MCP: 513,10 ng/ml
KOBIETA, 26 LAT ponad rok temu

Wstyd nie zapytać - ciąża bez opryszczki

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy