Zapytaj lekarza

1 , 0 3 5 , 6 0 3

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki badań hormonalnych u 33-latki

TSH (ICD-9:L69) mój wynik to 1,250 norma to 0,27-4,2 FT3 (ICD-9:055) mój wynik to 3,14 norma 2,00-4,40 FT4 (ICD-9:069) mój wynik to 1,09 norma to 0,93-1,70 FSH (ICD-9:L65) mój wynik to 2,43 f. pęcherzykowa 3,5-12,5 f. owulacyjna 4,7-21,5 f. lutealna 1,7-7,7 po przekwitaniu 25,8-134,8 LH (ICD-9:L67) mój wynik to 6,74 f. pęcherzykowa 2,4-12,6 f. owulacyjna 14-95,6 f. lutealna 1,0-11,4 po przekwitaniu 7,7-58,5 testoste(ICD-9:041) mój wynik 31,18 norma to 6,00-82,00
KOBIETA, 33 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Ważne tematy