Zapytaj lekarza

7 3 6 , 1 3 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki badania hormonów tarczycowych u 23-letniej osoby

Witam, W piątek tj. 27.03 badałam TSH i wynik to 4.020ulU/ml przy normie 0.230-4.500 dzisiaj tj. 30.03 badałam ponownie w tym samym laboratorium i wyniki są takie: Cholesterol całkowity 178.7 mg/dl przy normie 150.0-200.0 TSH 2.670ulU/ml przy normie 0.230-4.500 FT3 4.99pmol/l przy normie 3.90-7.80 FT4 16.09 pmol/l przy normie 11.50-21.00 anty TPO 14.2 lU/ml przy normie 0.0-35.0 O czym świadczą takie wyniki?
KOBIETA, 23 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy