Zapytaj lekarza

7 4 2 , 8 1 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki badania hormonów tarczycy u 33-letniej kobiety

Witam, chciałam zapytać o czym mogą świadczyć wyniki? TSh 1,400 FT4 26.44% [wynik 1.12, norma (0.89 - 1.76)] FT3 32.11% [wynik 2.91, norma (2.3 - 4.2)] atpo 30,9 -0,00-60 atg 266,3 - 0,0 - 40 Tarczyca położona typowo powiekszona echogenicznosc gruczołu niejednorodna Prawy płat 21,1*18,6*54,9 mm v=13,7 ml. Lewy płat 16,2*18,6*44,6 mm v=7,0ml. W płacić prawym niejednorodna struktura owalna,echogenicznosc niejednorodna miejscami obniżona, obszary hipoechogeniczne? Anita
KOBIETA, 33 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy