Zapytaj lekarza

7 4 0 , 0 7 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki FSH, LH i prolaktyny

Witam, bardzo prosze o poradę : dziś odebrałam wyniki FSH, LH i prolaktyny (bad. w 11 d.c.) Prolaktyna wynik: 31,65 ng/ml (podana norma 4,79-23,30). FSH wynik: 5,34 mlU/ml (podana norma f. pęcherzykowa 3,5-12,5; f.owulacyjna 4,7-21,5; f.lutealna 1,7-7,7). LH wynik: 11,30 mlU/ml (podana norma f. pęcherzykowa 2,4-12,6; f.owulacyjna 14-95,6; f.lutealna 7,7-58,5). Bardzo proszę o pomoc i objaśnienie uzyskanych wyników.
KOBIETA, 29 LAT ponad rok temu

Palenie vs. karmienie piersią

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy