Loratadine 10 mg przy problemach z alergią

Kobieta, 20 lat.Ostatnio miałam delikatne problemy z alergia wiec przepisano mi LORATADINE 10mg którą jadłam przez 15 dni,bez osłonki na żołądek.Zaczęłam czuć delikatne rwanie w plecach potem bóle w żołądku aż w końcu mój kał zrobił się bardzo ciemny prawie czarno zielony (nie było w nim krwi)Kał jest dość niepokojący przez jego bardzo ciemną barwe ale jednak zieloną nie smolistą.Udało mi się dostać probiotyk ktory zaczelam brać 2 razy dziennie.Czy czarno zielony kal jest od zaburzenia flory?
KOBIETA, 20 LAT ponad rok temu

Jedzenie może zwiększać ryzyko alergii! Zobacz, na co uważać

Dietetyk kliniczny Iwona Wierzbicka mówi o tym, jakie produkty spożywcze mogą wywoływać alergie. Ryzykowne mogą być: jaja, kolorowe barwniki spożywcze i produkty paczkowane zawierające glutaminian sodu wywołujący reakcje alergiczne. Oprócz tego warzywa takie, jak bakłażany, papryka, pomidory czy ziemniaki przyczyniają się do rozszczelnienia jelita, co może wywołać róznego rodzaju alergie.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty