Zapytaj lekarza

1 , 0 3 5 , 4 5 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Badanie hormonów tarczycy w 19. tygodniu ciąży

Witam, jestem w 19 tygodniu ciąży i jakiś tydzień temu wykonałam badanie hormonów tarczycy. FT 4 wyszło w normie, jednakże w dolnej granicy. Wyniki: 7 tydz ciąży: TSH 0,98 przy normie 0,34-5,60 ft 4 0,92 przy normach 0,58-1,12 18 tydz ciąży: TSH 1,68 przy normach 0,34-5,60 Ft4 0,69 normy 0,58 - 1,12 Czy mam powód do niepokoju? Czy to mogą być objawy niedoczynności tarczycy???
KOBIETA, 13 LAT ponad rok temu

Krwawienie w ciąży - przyczyny i postępowanie

Lek. Aleksandra Witkowska
82 poziom zaufania

Witam,
wyniki sa prawidłowe i nie ma powodów do niepokoju i obaw o niedoczynność tarczycy.

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Ważne tematy