Zapytaj lekarza

1 , 0 3 4 , 2 6 0

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Co mam dalej robić z takimi objawami?

Witam , zrobiłam badania anty -Tpo oraz anty-tg . wynik Anty -tpo to 1267 U/ml norma do 60 a anty tg w normie. Tsh 0,679 przy normie 0,55-4,78 oraz ft4 1.0 przy normie 0.89-1.76.Mam kolatania serca skoki cisnienia i pulsu. Cisnienie 178/110 puls 138. Drżenie ciała napadowe. Proszę o informację co mam dalej robić gdyż objawy utrudniają mi funkcjonowanie. POZDRAWIAM EDYTA
KOBIETA, 35 LAT około miesiąca temu

Jak wygląda zabieg wszczepienia by-passów?

By-passy, czyli pomosty aortalno-wieńcowe, stosowane są podczas wystąpienia zaawansowanej choroby wieńcowej i w niektórych przypadkach zawału serca. Prof. Andrzej Biederman wyjaśnia, jak wygląda taki zabieg i czy w każdym przypadku ma taki sam przebieg.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Ważne tematy