Zapytaj lekarza

7 3 6 , 9 7 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Co powoduje złe samopoczucie i zmęczenie?

Mam ostatnio bardzo złe samopoczucie, jestem ciągle zmęczony i nad ranem miewam bóle pleców i okolic karku, tak jakby mięsni i kości. Wypadają mi bardzo mocno włosy. Zrobiłem badanie krwi i wyszło mi że mam Chole.LDL 64 przy normie <135. Żelazo 240 norma 49-167. TSH: 3,12 norma 0.27-4.2 FT3 4.0 norma 2,57 - 4.43, ft4 1,94 norma 0.82-1.77 i bilirubine 1,7 norma 0.2-1. Mam 20 lat. Mama ma hashimoto a babcia niedoczynność. Byłem z tymi wynikami u endokrynologa który powiedział że jestem zdrowy.
MĘŻCZYZNA, 20 LAT ponad rok temu

Diagnozowanie Helicobacter Pylori

Helicobacter Pylori to bakteria, która można zagnieździć się w przewodzie pokarmowym i wyrządzić niemałe szkody. Jak ją rozpoznać? Obejrzyj film i dowiedz się, jak można zdiagnozować obecność tej bakterii.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy