Zapytaj lekarza

7 4 0 , 2 2 4

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy badanie tarczycy u 59-letniej kobiety jest prawidłowe?

Mam 59 lat, TSH 0,885 (norma 0,270 - 4,700) FT3 2,95 (norma 2,0-4,4) i FT4 1,19 (norma 0,93 - 1,70) oraz anty-TPO 801,85 (norma 0,0 - 5,61). USG tarczycy: niejedorodna, obniżona, liczne drobne ogniska hipoechogenne. W dolnym biegunie ognisko izoech.... 11X11 mmz otoczką hipoechogenną. Jednostki pominęłam.
KOBIETA, 59 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy