Zapytaj lekarza

7 4 0 , 8 0 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy wyniki badania hormonów tarczycy pozwalają starać się o ciążę?

Witam:-)10kwietnia mam wizyte u endokrynologa ginekologa obecnie przyjmuje dawke euthyroxu125.mam 27 lat I to beda nasze pierwsze starania o dziecko . Tsh 1.65 (0.27-4.20) Ft3 4.78 (3.13-6.76) Ft4 17.24 (12-22) Anty TPO 11.76 (<34) Anty TG 19.2 (<115) LH 3.06 (2.4-12.6) faza folikularna a byl to 3dzien.cyklu niby tobadanie.najlepiej.robic 3-5dzien FSH 4.77 (3.5-12.5) tak jak.wyzej Czy z takimi wynikami dostane.zielone.swiatlo do starania sie o dziecko??czy moge napotkac na.problemy?
KOBIETA, 27 LAT ponad rok temu

Najlepszy moment na zajście w ciążę

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy