Zapytaj lekarza

1 , 0 2 9 , 6 4 0

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Dlaczego jestem ciągle zmęczona i senna?

Ostatnio nie mam na nic siły, jestem zmęczona, zasypiam prawie na stojąco, powrócił problem z miesiączkami, włosy wychodzą garściami. Endokrynolog skierowała na badania po czym stwierdziła ze nic nie odbiega od normy, ewentualnie powinnam skorzystać z wizyty u endokrynologa/ginekologa w celu uregulowania miesiączek. A co z samopoczyciem, pracuje w księgowości mam problem ze skupieniem sie na pracy, jakbym w ogóle nie myślałą. Poniżej wyniki.: żelazo- 42,4 (33,00-193,00 ) tsh uUI/ml 1,690 (0,270-4,200 ) ft3 pg/ml -2,23 (2,00-4,40 ) ft4 ng/dl -1,17 (0,93-1,70 ) DHEA - SO4 ul/dl 485,10 ( 60,9-337,0) 17-hydroksyprogesteron ng/ml (02-1,3) kortyzol -10,60 ug/dl (4,82-19,5 ) Mam 36 lat
KOBIETA, 36 LAT 2 miesiące temu

Palenie w ciąży - świadomy wybór

Lek. Aleksandra Witkowska
82 poziom zaufania

Witam. Konieczna jest wizyta u lekarza, zebranie wywiadu nt. chorób przewlekłych, przeprowadzenie badania fizykalnego. Postawienie diagnozy z poziomu portalu jest niemożliwe.

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Strefa Kobiety
Ważne tematy