Zapytaj lekarza

7 3 6 , 7 6 9

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Duży problem ze zmęczeniem, tyciem i obniżeniem nastroju

Dzień dobry. Mam duży problem ze zmęczeniem, tyciem i obniżeniem nastroju. Moje wyniki TSH 3 gen 1,13 norma 0,27- 4,20 FT3 3,20 norma 2,02-4,43 Ft4 1,31 norma 0,91- 1,70 anty Tpo 5,0 norma 0,0- 34 glukoza 79 norma 60-99 insulina 5,60 norma 7,00-15 Proszę o interpretację. Objawy mam typowe dla niedoczynności, już nie mam na nic siły. Proszę o pomoc
KOBIETA, 41 LAT ponad rok temu

Badania krwi - AIAT

AIAT to inaczej aminotransferaza alaninowa. Jest to enzym wątrobowy, który bierze udział w przemianach białek. Czego dotyczy badanie? Jakie są prawidłowe wyniki ? Dowiedz się, oglądając film.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy