Jak zrozumieć podane niżej wyniki badań?

Dzień dobry, proszę o interpretację badania (kobieta, 20 lat): Anty TPO-wynik <3, norma 0.00-5.61 Anty TG-wynik <3, norma 0.00-4.11 TSH- wynik 1.3117, norma 9.00-19.00 Dodatkowo: Erytrocyty- 5.32, norma 3.93-5.22 Limfocyty- 3.21, norma 1.00-3.00 Eozynofile- 0.64, norma 0.02-0.50 ; 7.6, norma 1.0-6.0 CA 125- 28.40, norma 0.00-35.00 Dziękuję.
KOBIETA, 20 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy