Zapytaj lekarza

7 3 6 , 4 7 5

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Jak zrozumieć wyniki badań w 4. dniu cyklu?

Proszę o interpretacje badan hormonalnych wykonanych w 4dc ponieważ nie mogę zajść w ciążę a głównym problemem są gigantyczne pęcherzyki (np 26mm w 12dc cykle 28 dni ) które nie pękają, ponadto mam plamienia ok. 2 dniowe przed miesiaczką . Mój ginekolog cały czas mówi tylko żeby próbować i tyle a ja zastanawiam sie czy duzo czasu zostalo na starania.To moje wyniki: FSH 8,96 mIU/ml norm. 3,50- 12,50 LH 6,66 mIU/ml 2,40- 12,60 estradiol 69,34 pg/ml 12,40- 233 AMH 2,560
KOBIETA, 32 LAT ponad rok temu

Najlepszy moment na zajście w ciążę

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy