Zapytaj lekarza

7 3 6 , 2 3 4

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Karmienie piersią i mlekiem sztucznym

Witam karmię piersią a mam mało pokarmu dokarmiam butelką czy to jest konflikt jeśli jest mleko mieszane i to nie szkodzi dziecku czy powinnam karmić tylko piersią dziękuje
KOBIETA, 29 LAT ponad rok temu

Prawidłowe odciąganie pokarmu

Jeśli po urodzeniu dziecka chciałabyś karmić piersią, dobrze jest opanować umiejętność odciągania pokarmu. Czy wiesz, jak to robić? Obejrzyj nasz film i dowiedz się tego.

Szanowna Pani,
Nie. Nie ma konfliktu między pokarmem kobiecym i dokarmianiem jesli Pani pokarm nie wystarcza. Dokarmianie jest czasem konieczne.
z poważaniem,
J.Zachwieja

Specjalista w dziedzinie nefrologii, hipertensjologii, pediatrii i nefrologii dziecięcej. Wojewódzki konsultant w dziedzinie nefrologii dziecięcej. Pełni funkcję Zastępcy Kierownika Kliniki Kardiologii i Nefrologii Dziecięcej Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu.
0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy