Zapytaj lekarza

7 3 6 , 1 5 4

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Nieprawidłowości w wyniku badania krwi oraz wypadanie włosów

Witam, ostatnio wykonywałam badania laboratoryjne i miałam podwyższonych kilka parametrów: RBC(3.5-5.0)5.48, HGB(6.82-9.42)9,7,HCT(32-44,5)48,8,MCHC(20-22,8)19.9,CHOLESTEROL(115-190)238,2, LDL(<115)164,4,ALAT(0-38)81,1,ASPAT(0-36)53,2,Neutrofile%(35-55)56.Te parametry we wcześniej wykonywanych badaniach były podwyższone. Glukoza i HDL oraz pozostała morfologia w normie. Leczę się na nadciśnienie (Metoprololol). Wypadają mi strasznie włosy, mam suchą skórę i bóle głowy. Proszę o poradę.
KOBIETA, 25 LAT ponad rok temu

Badania krwi - trombocyty

Czy wiesz jakie funkcje pełni żelazo w twoim organizmie? Dowiedz się tego oraz sprawdź stężenie żelaza w twoim organizmie robiąc badanie krwi - lek. Łukasz Kowalski wyjaśni wszelkie szczegóły.

Lek. Tomasz Budlewski
79 poziom zaufania

A jakie leki Pani przyjmuje? Jakieś jeszcze inne choroby? Palenie papierosów? Proszę końecznie zgłosić sie do lekarza rodzinnego.

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy