Zapytaj lekarza

7 3 7 , 1 6 1

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Odstawienie leku Metocard przy tachykardii zatokowej

Leki antyrytmiczne Czy jest mozliwe że po odstawieniu leku metocard moja tachykardia może sie pogorszyć.miałam stwierdzona tachykardie zatokową do 160/min w ciagu dnia(tak wykazał holter)a wy jako lekarze co byście poradzili?echo miałam zrobione,serce jest zdrowe.Lek odstawiłam stopniowo.
KOBIETA, 21 LAT ponad rok temu

Przeszczepione serce - lepsze czy gorsze?

Dr n. med. MaĹgorzata Ĺťach-Muzolf
Dr n. med. MaĹgorzata Ĺťach-Muzolf Kardiolog

Tak.
Zdaje się,że odpowiadam po raz kolejny na to samo pytanie.
M. Muzolf

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy