Poziom TSH w 22 tygodniu ciąży

Witam Od tygodnia czuje dziwne uczucie na przodzie szyi tak jakbym miała kołnierz albo opuchnięcie (a żadnej opuchlizny nie ma), czasem też czuje zimno w gardle jakby się i 2 tygodnie temu miałam badanie glukozy i czuje kluche w gardle nie wiem czy to może mieć wpływ bo jestem w 22 tygodniu ciąży, badanie tarczycy miałam robione i o to wyniki: Tsh wynik 4,630 0.25-5,0 ulU/ml Ft3 wynik 5.21 4-8.3 pmol/l Ft4 wynik 12,08 10,6-19,4 pmol/l Z góry dziękuje za odpowiedz Podrawiam
KOBIETA, 33 LAT ponad rok temu

Poród u kobiet zainfekowanych wirusem opryszczki

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy