Zapytaj lekarza

7 3 6 , 6 5 9

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Ryzyko ciąży a wytrysk w bieliźnie

Witam Chciałbym zadać intymne pytanie tzn. nie wiem czy to bd traktowane powaznie ale zalezy mi na odpowiedzi :dziwnie to zabrzmi ale czy jesli z dziewczyna sie pieścilismy ale nie bylo stosunku choc szczytowałem i tego slady pozostaly na bieliznie a dziewczyna tego dotkneła swoja kobiecoscia to czy istnieje jakas szansa na to ze moze zajsc w ciąże
MĘŻCZYZNA ponad rok temu

Wzrost ryzyka raka piersi w HTZ

Lek. Jacek Ławnicki
82 poziom zaufania

Witam!
W opisanej sytuacji istnieje znikome ryzyko ciąży. Dla pewności partnerka może wykonać test ciążowy po 14 dniach od potencjalnie ryzykownego zachowania.

Absolwent Uniwersytetu Medycznego w Lublinie, stażysta w Samodzielnym Publicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Lublinie
0

Kontakt nasienia z przedsionkiem pochwy może być przyczyną zajścia w ciążę naszczęscie tylko w bardzo nielicznych wypadkach.
Dr Jacek Tulimowski

Specjalista w dziedzinie ginekologii i położnictwa. Posiada wieloletnie doświadczenie w diagnozowaniu i leczeniu najczęstszych chorób ginekologicznych.
0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy