Wynik morfologii krwi 20-latki do analizy

Witam. Mam bardzo słabe wyniki z morfologii: Podwyższone: leukocyty 11,79 (3,98-10,04); monocyty 1,85 (0,24-0,76); neutrocyty 8,88 (1,56-6,13) Obniżone: hemoglobina 8,8 (11,2-15,7); hematokryt 26,2 (34,1-44,9); MCV 73,8(79,4-94,8); MCH 24,8(25,6-32,2); limfocyty 0,90(1,18-3,74). Reszta jest w normie. Czy może być to coś groźnego ? Takie wyniki są już od kilku miesięcy
KOBIETA, 20 LAT ponad rok temu

Badania krwi - glukoza

Badanie glukozy we krwi jest bardzo ważne. Glukoza jest węglowodanem należącym do cukrów prostych i podstawowym związkiem energetycznym w naszym organizmie. Jej niedobór i nadmiar są szkodliwe dla naszego zdrowia. Sprawdź czy twoje wyniki są prawidłowe.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty