Zapytaj lekarza

7 3 6 , 7 2 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Interpretacja wyników krwi i OB

Witam! Proszę o sprawdzenie moich wyników. Bardzo się niepokoję. OB - 4 mm; WBC krwinki białe 5,21 - 3,98-10,04; neurofile% 52,1% 34,0 - 71.1; limfocyty 31,7 19,3 - 51,7; monocyty 13,1 7,7 - 12,5; eozynofile 2,5 0,7 - 5,8; bazofile 0,6 0,1 - 1; neutrofile 2,72 1,56 - 6,13; limfocyty 1,65 1,18 - 3,74; monocyty 0,68 0,24 - 0,36; hgb 11,5 11,2 - 15,7; hct 37 34,1 - 44,9; rbc 4,10 3,93 - 5,22; mcv 90,2 79,4 - 94,8; mch 28 25,6 - 32,2; mchc 31,1 32,2 - 35,5; rdw-sd 49,3 36,4 - 46,3; rdw-cv 15,2 11,7 - 14,4; płytki krwi 250 182 - 369; pdw 13,4 9 - 17; mpv 11,1 9 - 13; p-lcr 33,4 13 - 43; żelazo 106 40 - 145; crp 0,33 6; ob 4 15.

KOBIETA, 39 LAT ponad rok temu

Niedobór żelaza u mężczyzn

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy