Mięso ekologiczne
Witam,
normalnie spożywać gluten.
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie
Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:
- Czy można jeść soję przy uczuleniu na gluten? – odpowiada Lek. Bianka Małczuk
- Nietrzymanie stolca i odruchy wymiotne a alergia na gluten – odpowiada dietetyk, zielarz, fitoterapeuta Monika Bigoś
- Badania w kierunku nietolerancji glutenu – odpowiada Sylwia Ogrodowczyk
- W czym jest gluten? – odpowiada Mgr Patrycja Sankowska
- Uczulenie na pszenicę i żyto a uczulenie na gluten – odpowiada Dr inż. Katarzyna Kowalcze
- Jakie badania w kierunku alergii na gluten? – odpowiada Sylwia Ogrodowczyk
- Jakie badanie powinnam wykonać, aby sprawdzić czy jestem uczulona na gluten? – odpowiada Mgr Alicja Golonka
- Uczulenie na gluten – odpowiada Mgr Agnieszka Biernat
- Jakie badania należy wykonać, by wykluczyć alergię na gluten? – odpowiada Mgr Agnieszka Depińska
- Czy ryż zawiera gluten? – odpowiada mgr Anna Sajdakowska (Kacperska)
artykuły
#dziejesienazywo: Czy dieta bezglutenowa jest dla każdego? (WIDEO)
Stosowanie diety bezglutenowej Osoby na diecie be
Kobieta od lat walczyła z bólem. Pomogło przejście na dietę bezglutenową
Mary Novaria cierpiała na fibromialgię i bolało ją
Poznaj 5 mitów na temat alergii
Ostatnie doniesienia medyczne dowodzą, że coraz wi