Zapytaj lekarza

7 4 2 , 9 9 3

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Badania hormonów tarczycy i stosowanie Euthyrox

Witam zrobilam testy na FT3 i FT4 tak jak doktor zalecał FT3- 1,71-3,71pg/ml moj wynik 3,64 FT4- 12,00-22,00pmol/l moj wynik - 14,84 p. doktor zapisala mi tabletki : Euthyrox N 25 czy powinnam je brać? jeśli USG Tarczycy nic nie wykazało tylko ze miałam powiekszone wyniki TSH- 4,28000 Mam skierowanie do Endokrynologa tylko ze najpierw musze poszukać dobrego ponieważ w naszym miescie nie ma tylko w duzych miastach... Prosze o pomoc !
KOBIETA, 25 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

Aleksander Ropielewski
79 poziom zaufania

Stosowanie Euthyroxu jest wskazane, ma to szczegóne znaczenie z racji na wiek prokreacyjny i ewentualne niekorzystne działanie niedoczynności tarczyyc na zdrowie dziecka.

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy