Zapytaj lekarza

7 3 6 , 9 0 8

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wysokie TSH a stosowanie preparatu Euthyrox

Witam! Mam wysokie tsh 8,94 (norma: 0,27-4,2), ft3 3,6 (norma: 2-4,4), ft4 1,18 (norma:0,93-1,7). Dostałam receptę na euthyrox50 - i tutaj mam pytanie: skoro hormony tarczycy mieszczą się w normie to dlaczego powinnam uzupełniać je sztucznymi hormonami euthyroxu?
KOBIETA, 29 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy