Czy średni przyrost dwudniowy beta-HCH w wysokości 500% pomiędzy końcem trzeciego, a początkiem czwartego tygodnia ciąży jest za wysoki?

Dzień dobry, czy średni przyrost dwudniowy beta-HCH w wysokości 500% pomiędzy końcem trzeciego a początkiem czwartego tygodnia ciąży jest za wysoki? W 7 dpo moja "beta" wyniosła 9,75 jednostek, zaś w 10-tym już 111,6 j. Czy to prawidłowe wyniki? Dziękuję bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam.
KOBIETA, 31 LAT ponad rok temu

Prawidłowy przyrost masy ciała w ciąży

Ciąża to czas, kiedy u kobiety w krótkim czasie przybywa sporo kilogramów. Jest to oczywiście naturalny proces. Kiedy jednak tycie w ciąży staje się niebezpieczne?

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy