Zapytaj lekarza

7 4 1 , 9 9 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy to ukryta niedoczynność?

Poczatek Hashi czy ukryta niedoczynnosc? Czy to z niedoboru jodu? Bez tyroxyny TSH od 0.98- 1,2 , reszta w normach ale plus na wadze w ciagu 7 lat 23 kg itd. Obec. przy 50 mg dziennie tyroxyny samopoczucie lepsze i nastepujace wyniki:Tarczyca praw.pl. 19 ml, lew.pl.15ml.Przeciwciala TG 428, TPO-ok. TSH-0,56, fT3-5,0 pmol/l, fT4- 11,10 pmol/l. Guzek zimny powiekszenie w ciagu 3 lat z 20x15x20 do 26x16x26 mm. Kalcytonina <2,0 pg/ml. TG 38,22 ng/ml. Kortyzol 56,50 ng/ml. Ale skad te przeciwciala?
KOBIETA, 55 LAT ponad rok temu

Hormony a zachowanie

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy