Magdalena StusiĹska
73 poziom zaufania

Przede wszystkim warzywa. Jeżeli rozważamy owoce- należy uważać, mogą podnosić poziom cukru. Pieczywo i makarony powinny być pieczone z razowej (ciemnej) mąki. Polecane są tłuste ryby i białe mięso. Należy unikać soków, słodkich napojów, słodyczy, czerwonego mięsa i tłustych potraw oraz ograniczyć spożywanie soli.

0

Dzień dobry!

Wyeliminowanie błędów żywieniowych oraz ustalenie indywidualnych wskazówek żywieniowych wymaga zebrania dokładnego wywiadu. Zachęcam do bezpośredniej konsultacji z dietetykiem.

Zapraszam na http://diet-coaching.xaa.pl/
Pozdrawiam,
dietetyk Patrycja Sankowska

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty