Zapytaj lekarza

7 3 6 , 8 4 3

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Duszności, bóle głowy podczas skoku ciśnienia, zwłaszcza w okolicy skroni

Witam! Proszę o pomoc w odczytaniu wyniku tarczycy : FT3 - 2,91 pg/mL (normy 2,30 - 4,20) ; FT4 - 1,27 ng/dL (normy 0,89 -1,76 ) ; TSH - 0,980 mU/L ( normy 0,550 - 4,780 ). Dodam, że bardzo źle się czuję dlatego wykonałam to badanie - potliwość stóp, skoki ciśnienia, zimne dłonie, krótka miesiączka ( 3dni co 3 tyg ), uczucie że zaraz omdleje, duszności, bóle głowy podczas skoku ciśnienia zwłaszcza w okolicy skroni, nerwowość, płaczliwość. Proszę o jakąkolwiek pomoc.
KOBIETA, 31 LAT ponad rok temu

Przyczyny autyzmu

Autyzm to dziecięce zaburzenie rozwojowe. Częściej występuje u chłopców niż u dziewczynek. Co jeszcze warto wiedzieć na temat autyzmu? Obejrzyj film i dowiedz się, jakie są jego przyczyny.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy