Zapytaj lekarza

7 4 0 , 8 3 0

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy mogę prosić o interpretację wyników?

Witam, proszę o interpretacje. Wolna trijodotyronina (FT3) (O55) 4,17 pg/ml 2,30 — 4,20 Wolna tyroksyna (FT4) (O69) 1,31 ng/dl 0,89 — 1,76 P/c antytyreoglobulinowe (ATG) (O18) 24,7 U/ml < 60,0 P/c przeciw peroksydazie tarczycowej (ATPO) (O09) < 28,0 U/ml Prolaktyna (PRL) (N59) 9,0 ng/ml 2,1 — 17,7 Tyreotropina (TSH) trzeciej generacji (L69) 2,414 µIU/ml 0,550 — 4,780 USG echostruktura miąższu nieco niejednorodna, echogeniczność nieco obniżona, przepływ miąższu wzmożony, guzków brak.
MĘŻCZYZNA, 29 LAT ponad rok temu

Czy objawy wypadowe menopauzy przeszkadzają w życiu zawodowym?

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy