Zapytaj lekarza

7 4 0 , 1 2 2

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Czy te wyniki wskazują na zapalenie tarczycy?

Mam 27 lat, policystyczne jajniki, mama ma wycieta cala tarczyce. Moje wyniki: TSH 3,967 (0,550 - 4,780) FT3 3,4 (2,30 - 4,20) FT4 1,23 (0,89 - 1,76) ATG < 15,0 (< 60) ATPO < 28,0 ( < 60,0) Czy te wyniki swiadcza o niedoczynnosci tarczycy, spowodowanej choroba Hashimoto czy innym rodzajem zapalenia tarczycy ?
KOBIETA, 27 LAT ponad rok temu

Przebieg badania mammograficznego

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy