Zapytaj lekarza

7 4 0 , 1 8 7

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Interpretacja wyników badania krwi i poziomu hormonów tarczycy

Proszę o interpretację wyników badania krwi. Mam 25lat i jestem kobietą. TSH 2,36 (0,55-4), ft3 5,25 (3,5-6,5), ft4 15,54 (11,5-22,7), sód 146 (137-145), potas 5,2 (3,5-5,1), cholesterol całkowity 172 (115-190), glukoza 88 (70-99), morfologia MCH 31,2 (27-31), retikulocyty -frakcja niedojrzałych 1,7 (2-17), retikulocyty o średniej zawartości rna 1,1 (5-20).
KOBIETA, 26 LAT ponad rok temu

Badania krwi - granulocyty

Granulocyty to rodzaj leukocytów, czyli białych krwinek. Chronią nasz organizm przed drobnoustrojami. Dowiedz się więcej szczegółów o granulocytach i dowiedz się jak analizować wyniki badań.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy