Zapytaj lekarza

7 4 0 , 1 2 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Jak odczytać te wyniki hormonów tarczycy?

Witam...mam 27 lat (mezczyzna) zmagam sie od paru lat nie wiadomo z czym poniewaz nie postawiono Mi poprawnej diagnozy.Prosze o pomoc w interpretacji wynikow hormonow tarczycy. TSH(ICD-9:L69) -3,3500 IU/ml zakres referencyjny 0,2700-4,200 FT3(ICD-9;O55) -2,93 pg/ml ,,-,, 2,00-4,40 FT4(iCD-9;069) - 1.15 ng/dl ,,--,, 0,93 - 1.70 anty-TPO(ICD-9:O09) - <9,00 IU/ml ,,--,, 0,00 -34,00 anty-TG(ICD-9: O18) - <10 IU/ml ,,--,, 0,00- 115,00 Z gory dziekuje...
MĘŻCZYZNA, 28 LAT ponad rok temu

Problemy hormonalne kobiet

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy