Zapytaj lekarza

7 3 6 , 9 9 9

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Jaka jest interpretacja wyniku badania krwi i cholesterolu?

Witam. Prosze o interpretacje moich wynikow krwi.OB-11 zak.(3-8)Potas-4.95 zak.(3.50-5.10)Sód-139 zakr.(136-145).GGT-24 zakr(10-71) Cholesterol całk.-153 zakr(115-190)HDL-31 zakr(do 40)LDL-102 Trójglicerydy-100,8.Glukoza-108 zakr(70-99)
MĘŻCZYZNA, 33 LAT ponad rok temu

Badania krwi - trombocyty

Czy wiesz jakie funkcje pełni żelazo w twoim organizmie? Dowiedz się tego oraz sprawdź stężenie żelaza w twoim organizmie robiąc badanie krwi - lek. Łukasz Kowalski wyjaśni wszelkie szczegóły.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy