Osłabienie, bladość, siniaki, sucha skóra

mam 21 lat ,czuje sie bardzo osłabiona ,blada ,siniaki ,sucha skóra WBC-5,4(4.0-10.0) LYM1,4(2,5-4,5) MON0.3(01-08)GRA-3.7(5.0-7.0)LYM%.2(25.0-45.0)MON%6.0(1.0-8.0)GRAh.8(50-70.0)RBC4.43(3.80-5.20)HGB12.3(11.5-15.8)HCT-35.6(37.0-47.0)MCV-80.4(80.0-98.0)MCH27.8(32.0-36.0)RDW13.8(10.0-16.0)RDW-SD 46.9(37.0-46.0)PLT201(150-350) MPV8.5(7.812.0)
KOBIETA, 21 LAT ponad rok temu

Rola stresu w łysieniu plackowatym

Lek. Izabela Ławnicka
82 poziom zaufania

Witam! Parametry czerwonokrwinkowe oraz płytkowe nie wskazują na żadne nieprawidłowości. Parametry białokrwinkowe przepisała Pani częściowo nieprawidłowo, co uniemożliwia interpretację. Ze względu na Pani objawy sugeruję ocenę funkcji tarczycy oraz wykonanie układu krzepnięcia.

0
redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty