Zapytaj lekarza

7 4 2 , 4 9 6

odpowiedzi udzielonych przez naszych ekspertów

Rzetelnie + Bezpiecznie + Bezpłatnie

Wyniki badania krwi 59-latki

Podaje wyniki krwi : WBC 23.1 flagi H (4.0-10.0) LYM 1.6 (1.0-3.5) MON 1,3 (0.2-1.0) GRA 20.2 flagi H (2.5-6.0) LYM% 6.8 flagi L (20.0-45.0) MON% 5.6 (3.0-12.0) GRA% 87.6 flagi H (45.0-70.0) RBC 4.60 (4.00-5.20) HGB 16.7 h (12.0-16.0) HCT 48.3 H (36.0-46.0) MCV 105.0 H (81.0-99.0) MCH 36.3 H (27.0-32.0) MCHC 34.6 (32.0-36.0) RDW 10.9 I (12.0-16.0) PLT 201 MPV 8.7 FLAGI LEUCOCYTOSIS LYMPHOPENIA GRANULOCYTOSIS MACROCYTOSIS OB10
KOBIETA, 59 LAT ponad rok temu

Badania krwi - bilirubina

Sprawdź czym jest bilirubina! Czy masz ją w normie? Jakie są przyczyny jej wysokiego stężenia w organizmie? Dowiedz się szczegółów, ponieważ jej nadmiar może prowadzić do żółtaczki.

redakcja abczdrowie Odpowiedź udzielona automatycznie

Nasi lekarze odpowiedzieli już na kilka podobnych pytań innych użytkowników.
Poniżej znajdziesz do nich odnośniki:

Patronaty
Ważne tematy